Gigi Becali, despre echipa FCSB: „Pentru Manea s-a terminat!”

Gigi Becali a declarat, joi, că cel mai bun fundaş dreapta de la Euro U21, Cristian Manea, nu va mai avea loc în echipa FCSB-ului.

307 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, despre echipa FCSB: „Pentru Manea s-a terminat!”

Sursa: Profimedia

Finanţatorul FCSB-ului a declarat, pentru Fanatik, că fundaşul Cristian Manea şi atacantul Adrian Popa nu va mai avea loc în echipa FCSB-ului: „Pentru Manea s-a terminat! Nu mai are unde să joace la noi. Nicio şansă. Manea şi Popa nu au intrat în vederile lui Vintilă pentru cantonament”.

Becali a mai spus că, la insistenţele celor doi jucători, a acceptat să îi trimită alături de restul echipei în cantonament pentru a-i ajuta să îşi găsească o echipă, deşi antrenorul Bogdan Vintilă nu i-a dorit: „Am vorbit cu ei şi am acceptat să plece cu echipa pentru a-i ajuta, poate îi vede cineva şi pe ei. Am vrut să îi ajut”.

Cristian Manea a ajuns la FCSB în urma unui împrumut de la Apollon Limassol. Cota de piaţă a lui Manea este, potrivit transfermarkt.com, de 3,2 milioane de euro. În acest sezon, Cristian Manea a apărut doar de 4 ori în tricoul FCSB-ului, de două ori în Liga 1 şi de două ori în Cupa României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici