Gigi Becali, în extaz după tragerea la sorţi: "Batem pe Twentas, PAC în Piaţa Universităţii, PAC la preşedinte, cu decoraţiuni"

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a arătat foarte mulţumit de rezultatul tragerii la sorţi de la Nyon, în urma căreia formaţia "roş-albastră" va întâlni Twente în 16-imile Ligii Europa.

266 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, în extaz după tragerea la sorţi: "Batem pe Twentas, PAC în Piaţa Universităţii, PAC la preşedinte, cu decoraţiuni"

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"Batem pe Twentas, PAC în Piaţa Universităţii, PAC la preşedinte, cu decoraţiuni. Dacă batem şi pe Schalke în sferturi, ajungem în semifinale. Consideraţi că suntem deja în sferturi. Eu nu vă promit nimic, dar aşa cred că se va întâmpla", a declarat Gigi Becali, informează Sport.ro.

"Am avut noroc pentru că Twente este o echipă accesibilă, o echipă pe care o ştim şi am mai bătut-o. Sunt mulţumit că am scăpat de cele mai grele. O să vedem acum, să ne ajute Dumnezeu. Dacă nu te gândeşti la finală, nu ajungi niciunde. Trebuie să te gândeşti numai la finală, aşa le dai încredere jucătorilor că o pot juca", a mai susţinut finanţatorul "roş-albaştrilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici