Gigi Becali nu mai cumpără jucători

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că nu are de gând să cheltuiască sume importante pentru achiziţionarea jucătorilor.

22 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali nu mai cumpără jucători

Gigi Becali nu mai cumpără jucători (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Cum să spună Marius Lăcătuş că are nevoie de jucători? Dacă eu zic că nu cumpăr... Dacă patronul nu vrea, nu vrea şi gata. Marius ştie ce înseamnă relaţia patron-angajat-antrenor. Eu am spus că nu mai cumpăr jucători, pentru că nu mai dau bani şi a înţeles. Nu că nu am bani, dar îmi dau seama pe criza asta ce înseamnă milionul. Ce, sunt nebun? Două milioane pe un jucător? Cum să dau atâţia bani? Maximum 300.000-400.000 voi da pe un jucător. Contabilul mi-a spus că în 2008 am avut buget de 30 de milioane. Am bani, dar nu mai vreau să plătesc. Vreau să am grijă de familia mea. Dacă mai am 3 milioane, cum să plătesc 1.000.000 pentru un jucător? Mi-am dat seama că banii sunt foarte importanţi când a trebuit să împrumut de la Olăroiu", a explicat Becali.

Citeşte şi

Becali: Am împrumutat două mil. de euro de la Olăroiu, dar nu vând Steaua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici