Gigi Becali: Ovidiu Haţegan este arbitrul CFR-ului

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la o emisiune televizată, că arbitrul Ovidiu Haţegan, care a dezavantajat echipa sa în meciul cu FC Vaslui, scor 1-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I, este "omul clubului CFR Cluj".

27 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Ovidiu Haţegan este arbitrul CFR-ului

Antrenorul Ovidiu Haţegan (Imagine: Mediafax Foto)

“Am văzut imaginile de la meciul cu Vaslui. Haţegan este arbitrul CFR-ului. Se vedea clar din lojă că a judecat cu două unităţi de măsură. La toate cornerele noastre dădea fault în atac şi la toate atacurile la Kapetanos fluiera fault invers. Sunt foarte supărat pe el, la fel şi Marius Lăcătuş", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că deşi a remizat cu FC Vaslui, echipa sa nu a jucat rău. “E posibil totuşi ca după meciul cu Vaslui, Bogdan Stancu să-şi revină şi să câştigăm astfel un atacant. Nu am discutat cu Marius, e destul de supărat pe arbitrajul de la meciul cu Vaslui”, a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici