Gigi Becali şi-a desfiinţat vedetele de la FCSB: "Mai bine mă las de fotbal, decât să mai văd jucători ca ei"

  • Patronul lui FCSB şi-a criticat jucătorii după eşecul cu Astra Giurgiu
  • Florin Tănase, Dennis Man şi Andrei Miron au fost cei mai criticaţi fotbalişti
  • FCSB a picat pe locul 4 în Liga 1
2969 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali şi-a desfiinţat vedetele de la FCSB: "Mai bine mă las de fotbal, decât să mai văd jucători ca ei"
Gigi Becali şi-a criticat în termei duri jucătorii, după eşecul care a scos-o pe FCSB din lupta pentru titlu. Florin Tănase şi Andrei Miron au ieşit cei mai "şifonaţi".  
 
"Dacă jucăm aşa, nu avem şanse la Europa. Nici Cupa nu e câştigată şi cu aşa atitudine nu cred că o batem nici pe Botoşani. Eu n-am ştiut că este Tănase pe teren, că dacă ştiam, îl schimbam şi pe el. N-avem apărare. Care apărare? Miron, săracul de el, vai de capul lui. Mai bine mă las de fotbal, decât să mai văd jucători ca el", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.  
 
Nici Dennis Man, jucător în schimbul căruia Gigi Becali vrea să obţină peste 10 milioane de euro, nu a scăpat de critici. 
 
"Dacă cineva îl vede pe Man cum a jucat meciul ăsta, nu mai pleacă niciodată în străinătate. Normal că e şi vina lui. Dacă ai 2-0 şi pierzi meciul, normal că e şi el de vină, şi antrenorul, şi toţi", a mai spus Becali pentru sursa citată. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici