Gigi Becali şi Gigi Neţoiu rămân cu sancţiunile hotărâte de Comisia de Disciplină

Comisia de Apel a FRF a decis, joi, ca finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, şi finanţatorul grupării Dacia Mioveni, Gigi Neţoiu, să rămână cu deciziile dictate de Comisia de Disciplină în cazurile lor, suspendare de două, respectiv patru luni, informează FRF.

16 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali şi Gigi Neţoiu rămân cu sancţiunile hotărâte de Comisia de Disciplină

Gigi Becali şi Gigi Neţoiu rămân cu sancţiunile hotărâte de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

Comisia de Apel a respins ca nefondat apelul lui Gigi Becali şi a menţinut decizia Comisiei de Disciplină din 14 mai, acesta rămânând sancţionat cu suspendare pentru două luni şi cu penalitate sportivă de 12.000 lei, în urma declaraţiilor calomnioase apărute în mass-media la adresa unor oficiali ai echipelor de Liga I.

Comisia a respins ca nefondat şi apelul lui Gigi Neţoiu şi a păstrat decizia Comisiei de Disciplină din data de 11 aprilie, şi anume sancţionarea acestuia cu suspendare pentru patru luni şi cu penalitate sportivă de 100.000 lei, în urma declaraţiilor calomnioase apărute în presă la adresa unor oficiali ai echipelor de Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici