Gigi Becali: "Ştiţi cât de oftică mi-e că-i dau vreo 20.000 pe lună lui Tade? Dar are Mirel încredere în el. Mirel mi-a spus aşa: «Naşule, nu te pricepi la fotbal»"

Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face şi a lăsat să se înţeleagă că acestea depind de rezultatul pe care formaţia roş-albastră îl va avea în dubla cu Rosenborg. Finanţatorul Stelei şi-a exprimat şi dezamăgirea pentru faptul că îi plăteşte "20.000 pe lună lui Tade" în condiţiile în care el consideră că atacantul nu merită aceşti bani.

357 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: "Ştiţi cât de oftică mi-e că-i dau vreo 20.000 pe lună lui Tade? Dar are Mirel încredere în el. Mirel mi-a spus aşa: «Naşule, nu te pricepi la fotbal»"

Gigi Becali: "Ştiţi cât de oftică mi-e că-i dau vreo 20.000 pe lună lui Tade? Dar are Mirel încredere în el. Mirel mi-a spus aşa: «Naşule, nu te pricepi la fotbal»" (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Referindu-se la transferuri, Becali a lăsat să se înţeleagă că va face achiziţii de jucători în funcţie de rezultatul pe care Steaua îl va înregistra, joi, cu Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. "Stai să vedem şi noi joi ce se întâmplă, stai să vedem, că aici sunt mai mulţi factori...", a spus patronul Stelei la Digisport.

Becali l-a criticat din nou pe atacantul Gregory Tade: "Ştiţi cât de greu mi-e şi cât de oftică mi-e că-i dau vreo 20.000 pe lună lui Tade? Mă costă 35.000 pe lună Tade. Dar are Mirel încredere în el. Mirel mi-a spus aşa: «Naşule, nu te pricepi la fotbal. Ăsta creează spaţii pentru ceilalţi.» Să dea Dumnezeu să mă înşel!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici