Gigi Becali: Voi muta Steaua din Ghencea

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că va muta echipa din Ghencea, deoarece a primit o notificare de la Ministerul Apărării Naţionale prin care i se cere să părăsească stadionul istoric al clubului. Becali a adăugat că va lăsa stadionul Steaua în paragină.

73 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Voi muta Steaua din Ghencea

Gigi Becali: Voi muta Steaua din Ghencea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus la GSP TV că va muta echipa din Ghencea şi că roş-albaştrii vor evolua din toamnă pe National Arena. "După ce plec de-acolo fac o bază sportivă frumoasă în pădure la Băneasa", a spus Gigi Becali.

Becali a declarat că pleacă pentru că toţi i-au spus să plece din Ghencea.

"Vă promit că în luna septembrie veţi vedea Ghencea în paragină. Tot ce este al meu voi demonta şi voi lua", a declarat patronul Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici