Gilles Simon a câştigat turneul de la Marsilia, primul său titlu după un an şi jumătate

Tenismanul francez Gilles Simon, numărul 17 ATP şi al cincilea favorit, a câştigat, duminică, turneul de la Marsilia, dotat cu premii de 565.735 de euro, primul său trofeu după aproximativ un an şi jumătate, informează atpworldtour.com.

44 afișări
Imaginea articolului Gilles Simon a câştigat turneul de la Marsilia, primul său titlu după un an şi jumătate

Gilles Simon a câştigat turneul de la Marsilia, primul său titlu după un an şi jumătate (IMagine: Mediafax Foto/AFP)

Simon l-a învins în finală, cu scorul de 6-4, 1-6, 7-6 (4), pe conaţionalul său Gael Monfils, numărul 21 mondial şi al şaptelea favorit.

Titlul de duminică este al 12-lea din cariera lui Gilles Simon, primul de după cel obţinut în 2013 la Metz. Printre trofeele din palmaresul lui Simon se numără şi cele trei câştigate la Bucureşti, în 2007, 2008 şi 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici