Gino Iorgulescu: Plecarea lui Victor Piţurcă este în dezavantajul naţionalei

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că plecarea lui Victor Piţurcă din funcţia de selecţioner este în dezavantajul echipei naţionale a României.

97 afișări
Imaginea articolului Gino Iorgulescu: Plecarea lui Victor Piţurcă este în dezavantajul naţionalei

Gino Iorgulescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"După aceste meciuri în care echipa naţională a acumulat şapte puncte, părerea mea e că Victor Piţurcă nu trebuia să plece de la conducerea tehnică. Ştiţi doar că eu am fost primul şi poate printre puţinii care după ratarea calificării la Cupa Momdială din Brazilia am zis că selecţionerul trebuie demis. Şi acum, însă, trebuie să privim tot din punctul de vedere al echipei naţionale. De aceea eu spun că plecarea lui Victor Piţurcă este în dezavantajul naţionalei care se află în plină campanie de calificare. Niciodată nu ai cum să ştii cum reacţionează un grup de jucători după despărţirea de un antrenor", a spus Iorgulescu.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anunţat, joi, site-ul oficial al FRF.

"FRF şi Victor Piţurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecţioner al echipei naţionale a României, precum şi contractele celorlalţi membri ai stafului primei reprezentative", se arată în comunicatul FRF.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că mai multe detalii vor fi oferite de preşedintele Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici