Gloria Bistriţa - Gloria Buzău, scor 3-2

Formaţia Gloria Bistriţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care gazdele au rămas în 10 oameni în minutul 69 şi oaspeţii au înscris ambele goluri din penalti.

1 afișare

Golurile au fost marcate de Tilincă '3, '80, Rus '56 pentru Gloria Bistriţa şi Paleacu '50, '71 pentru oaspeţi, ambele din penalti.

Gloria Bistriţa a deschis scorul în minutul 3, când Cosmin Tilincă a profitat de o ieşire greşită a portarului Gloriei Buzău şi a şutat de la 5 metri în poarta goală.

Oaspeţii au egalat în minutul 50, în urma unui penalti executat de Alin Paleacu, acordat de centralul Laurenţiu Danşa după un fault al lui Anton Tătăruşanu asupra lui Răzvan Ochiroşii.

Şase minute mai târziu, Mircea Rus a readus Gloria Bistriţa în avantaj, cu o reluare în vinclu după o centrare de la Sepsi.

Laurenţiu Danşa a acordat din nou penalti pentru Gloria Buzău, în minutul 69, când Tătăruşanu a faultat iar în careu şi a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu. În locul lui Tătăruşanu a intrat portarul de rezervă, Călin Albuţ, care nu a reuşit să apere penaltiul executat, în minutul 71, de Paleacu.

Tilincă a marcat golul victoriei pentru gazde, în minutul 80, reluând cu capul în poartă după o centrare de la Sepsi.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Laurenţiu Danşa, ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Monica Rigo. Rezervă a fost Cristian Balaj, iar observatori Viorel Boiţ şi Ioan Timofte.

Fotbalistul echipei Gloria Buzău, Răzvan Ochiroşii, care a fost faultat de Tătăruşanu înainte de acordarea primului penalti pentru Gloria Buzău, a fost schimbat imediat cu Doicaru şi după aproximativ 15 minute a fost transportat cu ambulanţa la spital.

La începutul meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Nicolae Dobrin, decedat vineri. La pauză, angajaţii clubului Gloria Bistriţa au repus bucăţile desprinse din gazon pe parcursul primei reprize.

La partidă au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici