Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni, scor 0-1

Echipa Unirea Urziceni a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Gloria Bistriţa, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I şi s-a apropiat la un singur punct de liderul campionatului, Dinamo Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni, scor 0-1

Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni, scor 0-1 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Galamaz, în minutul 69, care a reluat cu capul de la opt metri un balon centrat de pe partea dreaptă de Mara.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 6. Ninu, 18. Frăsinescu, 3. Ciucă, 27. Panc (19. Silvăşan '73) - 24. Hora (15. Miclăuş '60), 5. Velcovici, 21. Mărginean, 7. Coroian - 20. Anca, 11. Borbely (8. Diogo '20). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Unirea Urziceni: 1.Arlauskis - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 22. Bruno Fernandes, 23. Bordeanu - 10. Mara, 3. Ricardo Gomez, 19. Brandan (25. Pădureţu '56), 30. S. Frunză (5. Todoran '75) - 11. Onofraş (14. Rusescu '86), 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Mărginean '33, Ciucă '44, Velcovici '55, Albuţ '90+3 / S. Frunză '1, Todoran '90.

Partida a fost condusă la centru de Augustus Constantin, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sorin Caia, iar Marian Bordean a fost rezervă.

Observatori au fost desemnaţi Viorel Boiţ şi Ioan Igna.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, oaspeţii nefiind susţinuţi de niciun suporter.

La începutul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Ilie Vasilescu, fost jucător al Gloriei Bistriţa, care a murit în cursul zilei de luni la vârsta de 75 de ani, şi în memoria unui junior de la Gloria Bistriţa, Ioan Ghib, care a decedat recent în urma unui accident.

În minutul 17, Borbely a sărit la o minge în careul advers şi s-a accidentat grav la claviculă, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Mangerul general Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a urmărit meciul de la masa presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici