Gloria Buzău l-a achiziţionat pe Neagoe şi îl vrea şi pe Badea

Acţionarul majoritar al grupării Gloria Buzău, Costel Bucur, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul Robert Neagoe de la Steaua şi că se încearcă şi transferul unui alt jucător stelist, Valentin Badea.

16 afișări
Imaginea articolului Gloria Buzău l-a achiziţionat pe Neagoe şi îl vrea şi pe Badea

Acţionarul majoritar al grupării Gloria Buzău, Costel Bucur (Imagine: Mediafax Foto)

"L-am achiziţionat pe Robert Neagoe de la Steaua, a semnat un contract pe trei ani. Îl vrem şi pe Vali Badea, sper să se rezolve", a spus Bucur.

Mijlocaşul Robert Neagoe a fost achiziţionat de Steaua în această vară de la Dacia Mioveni, însă nu a fost păstrat în lotul pentru noul sezon.

Atacantul Valentin Badea a venit în Ghencea în vara anului 2006.

Badea nu a fost trecut de Steaua pe lista UEFA pentru meciurile cu Galatasaray Istanbul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici