Goian ar putea ajunge la Spartak Moscova

Cotidianul Sport a scris că fundaşul stelist Dorin Goian ar putea ajunge la Spartak Moscova, după ce gruparea rusă a înaintat o ofertă pentru acesta.

9 afișări
Imaginea articolului Goian ar putea ajunge la Spartak Moscova

Goian ar putea ajunge la Spartak Moscova (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Reprezentanţii jucătorului au avut discuţii cu directorul general al clubului Spartak, Valeri Karpin. Spartak a făcut o ofertă pentru Goian, urmând ca zilele următoare să existe posibile noi întâlniri în vederea unui transfer", a scris sursa citata.

Pe de altă parte, presa rusă scrie că de serviciile fundaşului Sorin Ghionea se intereseaza Terek Groznâi, echipa unde joacă Daniel Pancu, Andrei Mărgăritescu şi Florentin Petre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici