Goian, Nicoliţă, Ogăraru şi Ovidiu Petre, convocaţi pentru amicalul cu Croaţia

FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că jucătorii Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, George Ogăraru şi Ovidiu Petre au fost convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical al României cu naţionala Croaţiei, programat miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

193 afișări
Imaginea articolului Goian, Nicoliţă, Ogăraru şi Ovidiu Petre, convocaţi pentru amicalul cu Croaţia

Dorin Goian şi Bănel Nicoliţă (Imagine: Mediafax Foto)

Ovidiu Petre va reveni, astfel, la echipa naţională după accidentarea suferită în primăvara anului trecut, înainte de Euro-2008.

Tot de la Steaua, Răzvan Ochiroşii, Erik Bicfalvi şi Cezar Lungu au fost convocaţi de tehnicianul Emil Săndoi pentru meciul de tineret al României cu Slovenia, care se va disputa tot miercuri, la Nova Gorica.

De asemenea, Juan Toja se va prezenta la reunirea reprezentativei Columbiei pentru partida amicală cu Haiti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici