Goian: Nu ne considerăm calificaţi, fotbalul poate oferi surprize

Fundaşul echipei Steaua, Dorin Goian, a declarat că "roş-albaştrii" nu trebuie să se considere deja calificaţi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după victoria cu scorul de 1-0 din meciul din deplasare cu Zaglebie Lubin, deoarece ar putea avea surprize.

2 afișări
Imaginea articolului Goian: Nu ne considerăm calificaţi, fotbalul poate oferi surprize

Goian: Nu ne considerăm calificaţi, fotbalul poate oferi surprize

"Nu trebuie să plecăm cu ideea că suntem calificaţi, pentru că fotbalul poate oferi surprize şi nu avem nevoie de aşa ceva. Am şase goluri în cupele europene şi sper să-l depăşesc pe Neaga (n.r. - care a marcat de şapte ori în Europa). Eu am înscris la Lubin, el o va face la Bucureşti şi tot aşa. Mă ajută şi statura să înscriu şi în ziua de azi se dau multe goluri din faze fixe. Dacă te duci decis în atac, ai şanse să şi înscrii", a spus Goian, autorul golului victoriei din meciul cu Zaglebie Lubin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici