Goian, scos la vânzare pentru patru milioane de euro

Impresarul jucătorului stelist Dorin Goian, Daniel Stanciu, a declarat că fundaşul stelist a fost propus mai multor echipe şi că se poate transfera la orice club care plăteşte minimum patru milioane de euro, informează presa din Grecia.

15 afișări
Imaginea articolului Goian, scos la vânzare pentru patru milioane de euro

Goian, scos la vânzare pentru patru milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Goian valorează aproximativ 4-4,5 milioane de euro. L-am propus mai multor echipe, printre care şi Panathinaikos Atena. Nu ştiu dacă grecii pot plăti această sumă, dar dacă o va plăti, jucătorul e al lor", a spus impresarul Daniel Stanciu.

Internaţionalul Stelei spune că nu a primit încă o ofertă concretă şi că ar fi de acord să joace la Panathinaikos, în anumite condiţii. "Nu mi-a spus nimeni nimic de vreo ofertă de la Panathinaikos.
Au mai fost astfel de zvonuri, dar eu n-am vorbit cu nimeni. Nu am nici cea mai mică problemă să merg la Panathinaikos, dacă oferta convine clubului meu şi mie. Ar fi un pas înainte pentru mine. Panathinaikos e o echipă cunoscuta în Europa si joacă în Liga Campionilor. A câştigat cu Werder Bremen şi asta spune totul. Panathinaikos are un antrenor foarte bun, Henk Ten Cate. A făcut treabă bună şi la Barcelona, şi la Chelsea. E un tehnician excelent. Acolo joacă şi Gilberto Silva, lider în naţionala Braziliei, şi asta spune multe", a declarat Goian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici