Golanski, suspendat pentru returul cu Borisov

Fundaşul polonez al FC Steaua, Pawel Golanski, nu va avea drept de joc la meciul cu BATE Borisov din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, programată la 29 august, din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

1 afișare
Imaginea articolului Golanski, suspendat pentru returul cu Borisov

Golanski, suspendat pentru returul cu Borisov

Golanski a primit cartonaşe galbene în meciul de la Lubin cu Zaglebie şi în partida cu BATE de la Borisov.

Conform regulamentului de desfăşurare a LC, existent pe site-ul UEFA, un jucător este suspendat după două cartonaşe galbene în meciurile preliminare, şi la trei avertismente în faza grupelor.

Componenţii echipei Steaua au revenit, din Belarus, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00. Antrenorul Gheorghe Hagi şi jucătorii nu au dorit să facă declaraţii. Hagi, care a ieşit primul, a plecat cu maşina, în timp ce componenţii lotului stelist s-au suit în autocar.

 Partida retur va avea loc în 29 august, la Bucureşti, la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici