Grigor Dimitrov s-a tratat de COVID-19, dar se teme să mai joace tenis

  • Grigor Dimitrov este doar unul dintre jucătorii infectaţi cu COVID-19, în timpul turneului organizat de Novak Djokovic în Croaţia.
  • Dimitrov s-a vindecat în urmă cu două săptămâni, dar recunoaşte că a rămas cu sechele.
392 afișări
Imaginea articolului Grigor Dimitrov s-a tratat de COVID-19, dar se teme să mai joace tenis

Grigor Dimitrov s-a tratat de COVID-19, dar se teme să mai joace tenis

Bulgarul a început antrenamentele, dar nu crede că va reveni prea curând şi în turnee.

„Boala m-a lovit din plin, aşa că am stat acasă o lună. Apar problemele mentale. Adică, eşti de unul singur 24 de ore, timp de 20 de zile, deci e normal să îţi treacă o grămadă de lucruri prin cap” a declarat bulgarul.

Jucătorul Grigor Dimitrov, locul 19 ATP, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, după turneul Adria potrivit unui anunţ făcut de acesta pe Instagram. Bulgarul a făcut testul după ce s-a simţit rău în timpul meciului cu Borna Coric (la Adria Tour, competiţie disputată în Croaţia).   „Vreau să le transmit fanilor şi prietenilor mei că am fost testat pozitiv pentru COVID-19 în Monaco”, a fost mesajul transmis de jucător.   La Adria Tour au luat parte şi jucători din Top 10 ATP precum Novak Djokovic, Alexander Zverev şi Dominic Thiem.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici