Grigoraş: Puteau să ne dea mai multe goluri

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, că oaspeţii au meritat să învingă şi ar fi putut înscrie de mai multe ori.

13 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Puteau să ne dea mai multe goluri

Grigoraş: Puteau să ne dea mai multe goluri (Imagine: Mediafax Foto)

"De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Trebuie să fim fair-play şi să recunoaştem că au fost mai buni ca noi şi că au meritat victoria. Am făcut multe greşeli în faza de apărare, iar fotbalul nu te iartă atunci când nu îl tratezi cu seriozitate. Am primit două goluri şi puteau să ne dea mai multe. E prima victoire a Buzăului în campionat şi au făcut-o chiar cu noi. Se pare că n-am reuşit să scăpăm de sindromul Buzău, echipă care ne-a băutut şi anul trecut acasă. Clar că acum suntem în lupta pentru evitarea retrogradării", a spus Grigoraş.

 

Citeşte şi:

Gloria Buzău a învins Oţelul Galaţi, scor 2-1

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici