Grigoraş: Un eşec sau un semieşec ne-ar fi dus într-o zonă periculoasă

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că victoria obţinută, duminică, de echipa Oţelul Galaţi, în faţa formaţiei FC Braşov, scor 2-1, este foarte importantă, pentru că, astfel, gălăţenii au evitat intrarea în zona periculoasă a clasamentului.

13 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Un eşec sau un semieşec ne-ar fi dus într-o zonă periculoasă

Grigoraş: Un eşec sau un semieşec ne-ar fi dus într-o zonă periculoasă (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie extraordinar de importantă, pentru că veneam după o serie de rezultate negative. Un eşec sau un semieşec ne-ar fi dus într-o zonă periculoasă", a spus Grigoraş.

"Am întâlnit o formaţie puternică, greu de bătut. Este o victorie muncită. Mulţumesc şi publicului care a fost alături de noi şi pe parcursul meciului, şi la final, când am avut emoţii. Ca să evităm aceste emoţii din final, cum a fost şi în meciul cu Timişoara, cred că ar trebui ca meciurile noastre să aibă doar 85 de minute", a declarat Grigoraş. Tehnicianul a împlinit, sâmbătă, 44 de ani, iar spectatorii l-au felicitat pe Grigoraş, cântându-i "La Mulţi Ani". "Mă bucur că echipa mi-a făcut un cadou frumos de ziua mea", a mai spus antrenorul Oţelului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici