Grigorescu şi-a dat demisia de la Comisia Centrală a Arbitrilor

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza, vineri, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului, cererea de demisie a lui Nicolae Grigorescu din funcţia de vicepreşedinte (cu prerogative de preşedinte) al Comisiei Centrale a Arbitrilor, informează site-ul oficial al FRF.

21 afișări
Imaginea articolului Grigorescu şi-a dat demisia de la Comisia Centrală a Arbitrilor

Grigorescu şi-a dat demisia de la Comisia Centrală a Arbitrilor

La şedinţa de mâine se vor mai discuta măsurile ce trebuie luate în vederea îmbunătăţirii activităţii de arbitraj.

Prin demisia mea am urgentat numirea unui nou preşedinte

"Prin actul meu am urgentat hotărârea. Trebuia să-mi depun demisia şi din funcţia de vicepreşedinte, nici nu se putea altfel. Noul preşedinte dacă are nevoie de mine, vin cu cea mai mare plăcere. Este sigur că îmi vor accepta demisia pentru că nu pot efectiv să stau atâtea zile... Mi-e imposibil", a declarat Grigorescu agenţiei MEDIAFAX.

Nicolae Grigorescu a explicat că nu poate fi preşedintele CCA din cauza distanţei dintre Bucureşti şi Timişoara şi a problemelor medicale pe care le are.

"Azi am respectat ce am spus în prima conferinţă presă. Pot să asigur un interimat, dar nu pot să conduc mai mult timp din cauza acelor motive pe care le-am anunţat. Pentru faptul că trebuie să se ia o măsură, este normal ca eu să-mi înaintez demisia. Nu a fost niciun conflict, nicio nemulţumire, ci practic imposibilitatea mea de a o conduce, din cauza distanţei, din cauza probelor medicale, am fost operat de două ori", a mai spus Grigorescu.

El a precizat că ştie că foştii arbitri Vasile Avram şi Aron Huzu îşi doresc funcţia de preşedinte al CCA. "În momentul de faţă ştiu că Avram şi cu Huzu îşi doresc această funcţie. Dacă ei au nevoie de serviciile mele, de ajutorul meu, este în regulă", a menţionat Grigorescu.

Vicepreşedintele Nicolae Grigorescu a preluat prerogativele de preşedinte al CCA la 16 aprilie printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF. El l-a înlocuit pe vicepreşedintele Marcel Lică, cel care s-a autosuspendat de la conducerea CCA, după ce numele său a fost implicat în cazul de corupţie din arbitrajul românesc. Ulterior, Lică a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de Tribunalul Argeş, sub acuzaţia de luare de mită. Fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, reţinut preventiv pentru 29 de zile în acelaşi caz, şi-a trimis, la 15 aprilie, demisia prin fax la sediul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici