Gripa H1N1, depistată la mai mulţi jucători de la Bolton

Managerul grupării Bolton, Greg Megson, a anunţat, marţi, că membri ai echipei sale au fost contaminaţi cu gripa H1N1, anunţ ce intervine a doua zi după cel al omologului său de la Blackburn, Sam Allardyce.

34 afișări
Imaginea articolului Gripa H1N1, depistată la mai mulţi jucători de la Bolton

Gripa H1N1, depistată la mai mulţi jucători de la Bolton (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Bolton va întâlni Chelsea, miercuri, în Cupa Ligii Angliei. Sam Allardyce a criticat luni forurile fotbalistice engleze pentru că nu au decis anularea meciurilor din cauza gripei H1N1.

Megson a refuzat să anunţe numele persoanelor afectate de gripă, afirmând că aceştia "sunt bine şi nu ar fi corect să le spun numele". "Cred că am avut cinci cazuri, patru jucători şi un membru al echipei", a completat Megson.

Sam Allardyce a avut la Blackburn trei cazuri de gripă H1N1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici