Grosso: Ne aşteaptă un meci tare la Bucureşti

Fundaşul italian al echipei Olympique Lyon, Fabio Grosso, a declarat că meciul cu Steaua de marţi, din etapa a treia a grupei F a Ligii campionilor, va fi unul tare, adversarul urmând să dea totul în faţa formaţiei franceze, informează football365.fr.

17 afișări
Imaginea articolului Grosso: Ne aşteaptă un meci tare la Bucureşti

Grosso: Ne aşteaptă un meci tare la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne aşetaptă un meci tare marţi la Bucureşti. Trebuie să fim pregătiţi. Jucăm din trei în trei zile, ne aşteaptă nouă partide în mai puţin de o lună. Toate echipele care joacă împotriva noastră dau 200 la sută. Sper să fiu pregătit fizic, încă nu sunt sută la sută, a trecut o lună şi jumătate de când am evoluat ultima oară. Am reînceput antrenamentele normale de două săptămâni, sunt gata să joc sâmbătă cu Lille în campionat şi marţi la Bucureşti. Meciul cu Steaua va fi dificil, precum toate celelalte pe care le vom avea. Trebuie să le pregătim atent, unul câte unul. Sâmbătă e Lille, apoi ne vom gândi la Steaua", a spus Grosso.

Steaua şi Olympique Lyon se vor întâlni în etapele trei şi patru ale grupei F a Ligii Campionilor, la 21 octombrie la Bucureşti, şi la 5 noiembrie în Franţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici