Gruparea FC Rapid, interesată de transferurile lui Niculae, Săpunaru, Lazăr şi Ioniţă II

Gruparea FC Rapid este interesată de transferurile jucătorilor Daniel Niculae, Cristian Săpunaru, Costin Lazăr şi Alexandru Ioniţă II, primii trei fiind liberi de contract, iar ultimul aflat în proprietatea clubului Astra Giurgiu.

129 afișări
Imaginea articolului Gruparea FC Rapid, interesată de transferurile lui Niculae, Săpunaru, Lazăr şi Ioniţă II

Gruparea FC Rapid, interesată de transferurile lui Niculae, Săpunaru, Lazăr şi Ioniţă II (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Team-managerul formaţiei giuleştene, Dănuţ Perjă, speră ca aceştia să accepte propunerile clubului. "Normal că avem ca scop să aducem jucători cât mai valoroşi. Pe Daniel Niculae, Costin Lazăr, Cristian Săunaru îi dorim pentru că ştiu spiritul Rapidului. Avem nevoie de ei, dar depinde dacă ei vor accepta propunerile clubului. Avem în vedere şi alţi jucători şi vom face, conform regulamentului, adrese către acele cluburi. Vom încerca să îi aducem în lot din această iarnă", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Perjă.

Antrenorul Marian Rada a afirmat că Alexandru Ioniţă II nu joacă la Astra Giurgiu şi ar fi păcat să nu se întoarcă la Rapid. "Alex Ioniţă II are timp să îşi revină în formă dacă s-ar întoarce. E un jucător foarte talentat, crescut aici, şi-a tatuat numele Rapidului pe umăr sau omoplat, deci ştie ce se cere aici. Cred că s-a luat legătura cu Astra, altfel nu se deschidea discuţia. Ar fi păcat să nu plece de acolo dacă nu are şanse să joace, pentru că e tânăr. A fost la un moment dat şi în lotul naţional de tineret, dar a pierdut acel tren. Ar fi cazul să se întoarcă şi să redevină acel Ioniţă pe care îl cunoşte toată lumea şi care seamănă ca joc cu Iordănescu atunci când era activ", a spus Rada.

În ultimele zile, conducerea FC Rapid a reziliat pe cale amiabilă contractele a zece jucători, Sebastian Cojocnean, Alexandru Mişa, Dan Săndulescu, Mihai Savin, Valentin Negru, Laurenţiu Buş, Nicolae Milinceanu, Cătălin Doman, Andrei Dăruială şi Iulian Roşu. În locul acestora, gruparea giuleşteană doreşte să aducă alţi fotbalişti pentru a obţine salvarea de la retrogradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici