Gruparea Real Madrid, amendată cu 3.000 de euro de federaţia spaniolă

Gruparea Real Madrid a fost amendată cu 3.000 de euro de Federaţia Spaniolă (RFEF), după ce o parte a suporterilor prezenţi la meciul cu Osasuna Pamplona (3-1), de pe arena Santiago Bernabeu, au fost suspectaţi de arbitrul Alfonso Burull de "manifestări fasciste", informează L'Equipe.

18 afișări
Imaginea articolului Gruparea Real Madrid, amendată cu 3.000 de euro de federaţia spaniolă

Gruparea Real Madrid, amendată cu 3.000 de euro de federaţia spaniolă (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Arbitrul Alfonso Perez Burull, care a condus la centru partida de dumincă, a notat în raportul de joc că a observat că un grup de suporteri ai echipei madrilene au făcut, ceea ce el a numit, gesturi fasciste. "Suporteri situaţi în spatele unei porţi aveau steaguri şi bannere rasiste sau simboluri extremiste. Ei au scandat sloganuri ce făceau referire la camere de gazare, la ameninţări cu moartea împotriva jucătorilor echipei Osasuna. Acestea au fost gesturi cu caracter fascist ", a scris iberic în raportul său.

Formaţia Real Madrid a învins, duminică, cu scorul de 3-1 , pe Osasuna Pamplona, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a din Primera Division.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici