Guvernul a decis construcţia unui complex sportiv de nataţie la Otopeni

Guvernul a decis construcţia unui complex sportiv de nataţie în localitatea Otopeni (judeţul Ilfov), investiţie finanţată de la buget şi din alte surse, proiectul incluzând trei bazine de înot competiţionale, două olimpice şi unul de polo, plus alte trei bazine de înot de antrenament şi agrement.

124 afișări
Imaginea articolului Guvernul a decis construcţia unui complex sportiv de nataţie la Otopeni

Guvernul a decis construcţia unui complex sportiv de nataţie la Otopeni

Toate bazinele vor fi acoperite astfel încât să poată fi folosite de către sportivi şi public pe tot parcursul anului.

Indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost aprobaţi recent de Guvern printr-o hotărâre în care se arată că finanţarea investiţiei va fi asigurată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din bugetul local, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice.

Anexa care include indicatorii tehnico-economici ai investiţiei este clasificată.

Începerea construcţiei acestui complex de nataţie a fost anunţată recent de premierul Călin Popescu Tăriceanu la Otopeni, localitate inclusă în colegiul unde acesta candidează din partea PNL la alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici