Gyor este campioana Europei la handbal feminin, după o finală nebună cu Vardar Skopje

Gyor şi-a păstrat titlul în Liga Campionilor la handbal feminin, după ce a învins Vardar Skopje cu 27-26 după prelungiri. Formaţia maghiară devine prima echipă care câştigă două trofee consecutiv la Budapesta.

1412 afișări
Imaginea articolului Gyor este campioana Europei la handbal feminin, după o finală nebună cu Vardar Skopje

Gyor este campioana Europei la handbal feminin, după o finală nebună cu Vardar Skopje

Ambros Martin, selecţionerul României, se desparte de Gyor după o perioadă de poveste, în care a jucat cinci finale în Liga Campionilor, patru dintre acestea fiind câştigate. Ultima finală, de fapt ultimele trei i-au pus însă serios inima la încercare, întrucât toate au avut nevoie de cel puţin 70 de minute pentru a fi decisă campioana.

Gyor – Vardar Skopje a fost finala Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv şi în principiu istoria celor două meciuri a semănat. Echilibrul a fost total, lupta la baionetă, atmosfera absolut superbă. Cei peste 1.000 de români prezenţi în tribună şi-au ales rapid favorita: Vardar Skopje. Fanii au încurajat echipa din Macedonia şi la finala din 2017, dar acum au avut un motiv bine întemeiat. Patru jucătoare de la Skopje vor juca din toamnă la Bucureşti, este vorba despre Lekic, Radicevic, Cvijic şi Lazovic. ”Cvartetul” plus portarul Amandine Leynaud au ţinut Vardar la cel mai înalt nivel în această finală.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici