Hagi, despre întâlnirea de tenis România-Canada: Poate se duce fata aia frumoasă să prezinte moda şi să nu joace

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat în glumă, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard să se ducă să prezinte o colecţie de haine pentru a nu juca astfel în meciurile cu România, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale I.

314 afișări
Imaginea articolului Hagi, despre întâlnirea de tenis România-Canada: Poate se duce fata aia frumoasă să prezinte moda şi să nu joace

Eugenie Bouchard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper să obţină victoria. Nu e uşor, pentru că e şi meci în deplasare. Sperăm să joace bine fetele. Va fi mult mai greu fără Simona Halep, dar şi Begu e în formă, însă nu ştiu cine va juca la dublu. Şi canadiencele sunt bune. Nici nu ştiu dacă joacă fata aceea frumoasă. E şi frumoasă, arată şi bine, poate se duce să prezinte moda ca să lipsească la meciul ăsta, dar ea nu e în formă. Sunt documentat şi la tenis un pic. Dumnezeu ne-a dat ochi să ne uităm, să privim. Rămânem cu privirea", a spus Hagi.

Partida Canada - România, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale I, se va disputa sâmbătă şi duminică la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici