Hagi nu îşi lasă jucătorii străini să intre în vacanţa de Crăciun înainte de meciul din 22 decembrie

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, nu îşi va lăsa jucătorii străini din lot să intre în vacanţa de Crăciun înainte de meciul din 22 decembrie, cu Gaziantepspor, deşi fotbaliştii aveau planuri să plece în ţările lor după partida cu Konyaspor, din 19 decembrie, informează Hurriyet.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi nu îşi lasă jucătorii străini să intre în vacanţa de Crăciun înainte de meciul din 22 decembrie

Hagi nu îşi lasă jucătorii străini să intre în vacanţa de Crăciun înainte de meciul din 22 decembrie (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, jucătorii străini, în frunte cu australienii Harry Kewell şi Lucas Neill, doreau să intre în vacanţă după meciul din 19 decembrie, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, în mandatul tehnicianului olandez Frank Rijkaard.

Hagi a decis însă să nu învoiască niciun fotbalist până la 22 decembrie. "Toată lumea va fi aici. Cel mai important este să munceşti şi să îţi faci bine treaba", a spus tehnicianul.

Pe de altă parte, conform cotidianului Milliyet, Gheorghe Hagi este acuzat de mijlocaşul bosniac Zvjezdan Misimovici, pe care l-a trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului Galatasaray, că nici măcar nu se uită la el când îl întâlneşte şi nu îl salută. Hagi s-a supărat pe Misimovici în luna octombrie, acuzându-l pe acesta de indisciplină, după ce bosniacul nu a dat mâna cu el în momentul în care a fost schimbat, la derbiul cu Fenerbahce, scor 0-0.

Un alt jurnal turc, Fotospor, notează că printre jucătorii doriţi de Galatasaray se numără "atacantul echipei Dinamo, Cristian" şi fotbalistul formaţiei Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici