Hagi vrea să-şi "aducă" fiul acasă. FC Viitorul a făcut o ofertă de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de la Fiorentina

FC Viitorul a anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a făcut o ofertă de transfer definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi de la Fiorentina, pentru aceeaşi sumă pe care l-a vândut la clubul italian.

1765 afișări
Imaginea articolului Hagi vrea să-şi "aducă" fiul acasă. FC Viitorul a făcut o ofertă de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de la Fiorentina

FC Viitorul a făcut o ofertă de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de la Fiorentina

"Fotbal Club Viitorul anunţă public că, în data de 30 Decembrie 2017, a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino, o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeaşi sumă plătită clubului nostru. Din 22 decembrie, acţionarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer", se precizează în comunicat.

Comunicatul clubului Viitorul vine la doar o zi după ce cotidianul italian La Nazione a anunţat că Ianis Hagi se află pe lista jucătorilor de care Fiorentina s-ar putea despărţi în această iarnă.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

Cota de piaţă a mijlocaşului este de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici