Hakkinen: Concurenţa impusă de Hamilton îl incomodează Alonso

Finlandezul Mika Hakkinen, dublu campion mondial de F1 (1998, 1999), a declarat că în opinia sa concurenţa impusă de Lewis Hamilton îl incomodează pe coechipierul acestuia de la McLaren-Mercedes, Fernando Alonso, ceea ce îl determină pe spaniol să se gândească la plecare, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Hakkinen: Concurenţa impusă de Hamilton îl incomodează Alonso

Hakkinen: Concurenţa impusă de Hamilton îl incomodează Alonso

"Fernando Alonso este dublu campion de Formula 1, în timp ce Lewis Hamilton abia şi-a început cariera, dar îi provoacă deja îngrijorare, ceea ce lui Fernando îi este greu să accepte", a spus Hakkinen la Caracas, unde participă la o campanie împotriva alcoolului la volan.

Hakkinen a precizat că această rivalitate nu afectează echipa, care "îi tratează la fel pe cei doi piloţi", însă Alonso nu se aştepta la o astfel de concurenţă din partea unui începător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici