Halep s-a calificat în optimi la Beijing, după ce Rybarikova a abandonat la 6-1, 2-1. Maria Şarapova este următoarea adversară a româncei

Simona Halep (2 WTA) - Magdalena Rybarikova (28 WTA), duelul pentru optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing, programat iniţial pentru ziua de luni, la ora 14:00, a fost amânat de organizatori pentru marţi. UPDATE: Simona Halep s-a calificat în optimi la Beijing, unde va juca cu Şarapova.

1680 afișări
Imaginea articolului Halep s-a calificat în optimi la Beijing, după ce Rybarikova a abandonat la 6-1, 2-1. Maria Şarapova este următoarea adversară a româncei

Simona Halep - Magdalena Rybarikova 2-0, ACUM, în turul doi la Beijing. Maria Şarapova o aşteaptă deja pe Simona în optimi

10:50 Rybarikova nu se simte bine şi a solicitat un time-out medical.

10:47 Cu un joc la retur bine închegat, Simona trece la conducere şi în setul secund, după ce a realizat break-ul în game-ul trei: 2-1. Rybarikova are probleme să pună în teren primul serviciu, iar Halep speculează foarte bine această deficienţă a adversarei.

10:40 Setul secund debutează cu trei şanse de break pentru Halep şi cu o serie impresionantă de trei aşi expediaţi de Rybarikova, cu care a realizat primul game

10:33 SET Simona Halep, scor 6-1! Românca a dominat cu autoritate primul set, singurul moment de ezitare fiind chiar în game-ul de deschidere, când i-a oferit adversarei o minge de break. Apoi, numărul 2 mondial a apăsat pe acceleraţie şi a făcut un joc aproape perfect. Setul a fost câştigat cu a patra minge avută la dispoziţie, după 37 de minute de joc.

10:29 Rybarikova a salvat o minge de set a Simonei şi face primul game al jocului după 32 de minute: scor 5-1

10:20 Românca este pe tot terenul, ajunge la toate mingile, iar rezultatul vorbeşte de la sine: 5-0. Rybarikova răspunde tot mai greu atacurilor venite dincolo de fileu, iar Halep este aproape de câştigarea primului set.

10:12 Simona face un meci din ce în ce mai convingător şi se desprinde la 3-0. Rybarikova şi-a chemat deja antrenorul pentru câteva sfaturi.

10:07 Prima şansă de break a româncei a venit după 10 minute de joc, iar Simona a şi fructificat-o cu un retur în lung de linie: 2-0. Halep îşi poate face meciul uşor de la bun început, scrie prosport.ro.

10:00 Simona Halep a început la serviciu partida din turul 2 şi i-a oferit deja o primă şansă de break adversarei, salvată însă cu un AS. Românca a realizat trei puncte la rând şi a preluat conducerea, 1-0.

09:55 Maria Şarapova o aşteaptă deja pe Simona Halep în optimi, după ce a învins-o pe Ekaterina Makarova cu 6-4, 4-6, 6-1.

Simona Halep şi Magdalena Rybarikova joacă al doilea meci pe Terenul Lotus al complexului, după finalizarea partidei ATP dintre Grigor Dimitrov şi Damir Dzumhur.

Sorana Cîrstea este a doua reprezentantă a României în programul de marţi. Ea va juca ultimul meci pe terenul "Moon" împotriva americancei Christina McHale - în jurul orei 12:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici