Halep, speriată de ce a găsit la Stuttgart. Detaliul care o face pe Simona să nu aibă cele mai mari aşteptări de la turneul la care "nu am jucat niciodată cel mai bun tenis al meu"

Prezentă pentru al patrulea an consecutiv la turneul de la Stuttgart în deschiderea sezonului de zgură, Simona Halep (1 WTA) susţine că nu a găsit în Germania suprafaţa de joc pe care şi-o dorea.

1446 afișări
Imaginea articolului Halep, speriată de ce a găsit la Stuttgart. Detaliul care o face pe Simona să nu aibă cele mai mari aşteptări de la turneul la care "nu am jucat niciodată cel mai bun tenis al meu"

Halep, speriată de ce a găsit la Stuttgart. Detaliul care o face pe Simona să nu aibă cele mai mari aşteptări de la turneul la care "nu am jucat niciodată cel mai bun tenis al meu"

Cea mai bună tenismenă a lumii a explicat cum condiţiile de joc o pot avantaja, mâine, pe Magdalena Rybarikova, slovaca pe care o va întâlni în primul tur.

Semifinalistă în 2015 şi 2017, Simona se aştepta să găsească o suprafaţă moale, perfectă pentru jocul său, dar a dat peste o altă realitate. Zgura de la Stuttgart e mai rapidă decât se aştepta liderul mondial, iar condiţiile de joc sunt propice pentru un "big hitter" cu lovituri foarte puternice din spatele terenului.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici