Halterofila Cristina Iovu, suspendată provizoriu după ce ar fi încălcat Codul Anti-Doping

Halterofila Cristina Iovu (26 de ani) a fost suspendată provizoriu după ce ar fi încălcat Codul Anti-Doping. Informaţia a fost dată publicităţii de Federaţia Internaţională de Haltere (IWF).

443 afișări
Imaginea articolului Halterofila Cristina Iovu, suspendată provizoriu după ce ar fi încălcat Codul Anti-Doping

Halterofila Cristina Iovu, suspendată provizoriu după ce ar fi încălcat Codul Anti-Doping

"IWF anunţă că sportiva Cristina Iovu a fost acuzată de încălcarea aricolului 2.2 din Codul Anti-Doping. Ca o consecinţă, sportiva este suspendată provizoriu, pentru o presupusă încălcare a regulilor anti-doping. IWF nu va face alte comentarii până când cazul nu va fi închis", precizează IWF.

Medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de la Aşgabat (Turkmenistan), Cristina Iovu riscă suspendarea pe viaţă. O astfel de decizie ar putea fi luată din cauza antecedentelor sale. Pe vremea când reprezenta Republica Moldova şi Azerbaijan, halterofila a fost depistată cu testosteron (la Jocurile Olimpice din Londra-2012) şi cu oxadrolon (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici