Handbalistele de la lotul naţional al Românei au stilist din Valea Jiului

Jucătoarele de la naţionala de handbal a României au angajat-o pe Gabriela Velcu, o stilistă din Petroşani care s-a ocupat de câţiva ani de look-ul mai multor handbaliste de la lot.

19 afișări
Imaginea articolului Handbalistele de la lotul naţional al Românei au stilist din Valea Jiului

Handbalistele de la lotul naţional al Românei au stilist din Valea Jiului

Handbalistele Steluţa Luca, Adina Meiroşu, Ionela Gâlcă şi Ada Nichita sunt câteva dintre cele care au ales să fie coafate de către Gabriela Velcu.

Stilista din Petroşani s-a declarat surprinsă de modestia fetelor din lotul de handbal.

"Sunt nişte fete deosebite, dacă nu vin ele la mine merg eu unde sunt ele şi le aranjez. Le tund, le vopsesc, tot ceea ce au nevoie ca să arate bine. Nu sunt fiţoase şi de multe ori m-a surprins modestia lor. Le coafez şi înainte de meciuri şi după, pentru că trebuie să arate bine tot timpul. Se lasă pe mâna mea şi au încredere în ceea ce le fac eu. Sunt bună prietenă cu ele şi au încredere în mine. Soţul uneia dintre handbaliste este Răzvan Stanca, rugbyst la Dinamo, şi nu scapă nici el de aranjat", a spus Gabriela Velcu.

Stilista a făcut parte, timp de trei ani, dintr-o echipă de stilişti de la Londra, cu care a predat cursuri în străinătate şi a spus că este impresionată de faptul că handbalistele se înţeleg foarte bine şi în afara terenului.

"Nu au figuri, sunt oameni simpli şi ce mă încânta cel mai mult e faptul că fetele de la naţională sunt o echipă şi în afara terenului de joc", a adăugat Gabriela Velcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici