Hănescu a pierdut finala la simplu şi la dublu de la Stuttgart

Tenismanul Victor Hănescu a pierdut şi finala la dublu de la turneul ATP de la Stuttgart, duminică, la câteva ore după ce a fost învins în finala de simplu, de francezul Jeremy Chardy, informează site-ul oficial al competiţiei.

19 afișări
Imaginea articolului Hănescu a pierdut finala la simplu şi la dublu de la Stuttgart

Victor Hănescu a pierdut finala turneului de la Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hănescu, aflat la cea mai bună performanţă în acest sezon, a fost învins, în ultimul act, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, de francezul Jeremy Chardy.

Pentru performanţa reuşită la Stuttgart, Hănescu va primi 150 de puncte ATP şi un cec în valoare de 37.700 de euro, în timp ce Chardy va încasa 71.700 de euro şi 250 de puncte ATP.

Tenismanul român are un singur succes în întreaga sa carieră, la Gstaad (Elveţia), în 2008. De asemenea, el mai are o finală pierdută în 2007, la Bucureşti.

În finala de la dublu, Hănescu a făcut pereche cu Horia Tecău, cei doi români fiind învinşi de Frantisek Cermak/Michal Mertinak (Cehia/Slovacia), cu scorul de 7-5, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici