Haz de necaz: Tenis de pandemie, cu Ira şi Ian. Nici măcar fileul nu scapă de dezinfecţie | VIDEO

  • Cât umor poţi să ai atunci când arăţi cum păstrezi distanţa într-un meci de tenis dacă vrei să fii în siguranţă
  • Noile reguli de distanţare fizică au haz mai ales că fileul nu e suficient când este vorba despre protecţie
  • Salutul între jucători e şi el adaptat pentru amuzamentul internauţilor
116 afișări
Imaginea articolului Haz de necaz: Tenis de pandemie, cu Ira şi Ian. Nici măcar fileul nu scapă de dezinfecţie | VIDEO

Haz de necaz: Tenis de pandemie, cu Ira şi Ian. Nici măcar fileul nu scapă de dezinfecţie | VIDEO

Ira şi Ian, doi internauţi pasionaţi de tenis, au arătat cât caraghios poate să fie un meci în condiţiile distanţării împotriva răspândirii noului coronavirus. 

De la întâlnirea jucătorilor care abia se recunosc până la însemnarea propriilor mingi pentru a nu se încurca, jucătorii duc la extrem cu umor prevederile de distanţare şi nici măcar fileul nu scapă de dezinfecţie. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici