HCM Constanţa va întâlni formaţia Ciudad Real (Spania) în grupa D a Ligii Campionilor

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a fost repartizată în grupa D a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Ciudad Real (Spania), SG Flensburg-Handewitt (Germania), Sankt Petersburg (Rusia), HC Zagreb (Croaţia) şi Bosna Sarajevo (Bosnia), în urma tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

116 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa va întâlni formaţia Ciudad Real (Spania) în grupa D a Ligii Campionilor

HCM Constanţa va întâlni formaţia Ciudad Real (Spania) în grupa D a Ligii Campionilor (Imagine: Cristi Cimpoeş/Mediafax Foto)

Astfel, potrivit site-ului oficial al EHF, HCM Constanţa va întâlni campioana Spaniei, Ciudad Real, care a câştigat Liga Campionilor în anii 2008 şi 2009, campioana Croaţiei, HC Zagreb, campioana Bosniei-Herţegovina, RK "Bosna BH Gas" Sarajevo, şi vicecampioana Rusiei, Sankt Petersburg. Echipa SG Flensburg-Handewitt a încheiat sezonul în Germania pe locul trei.

Echipele participante în sezonul 2010/2011 al Ligii Campionilor au fost împărţite în patru grupe de câte şase echipe.

HCM Constanţa a jucat în sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor până în faza optimilor de finală, în care a fost învinsă de MKB Veszprem (Ungaria). Deţinătoarea trofeului este echipa THW Kiel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici