Hizo: Atenţie la Gloria, e o echipă incomodă şi imprevizibilă

Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că le-a atras atenţia jucătorilor săi că următorul adversar din Liga I, Gloria Bistriţa, este o echipă imprevizibilă şi incomodă.

11 afișări
Imaginea articolului Hizo: Atenţie la Gloria, e o echipă incomodă şi imprevizibilă

Hizo: Atenţie la Gloria, e o echipă incomodă şi imprevizibilă (Imagine: Mediafax Foto)

"Întâlnim o echipă incomodă şi imprevizibilă, le atrag atenţia jucătorilor că ne va fi extrem de greu cu Gloria Bistriţa. Mulţi cred că acest meci va fi o simplă formalitate pentru noi, dar Gloria e o echipă bună, iprevizibilă. Suntem favoriţi doar pe hârtie. Oricum, faptul că vom întâlni un adversar ca Gloria nu înseamnă că nu vom juca la fel de bine ca şi până acum. Jucătorii sunt responsabili pentru ce se va întâmpla pe teren. Nu am motive să schimb primul 11, echipa merge foarte bine, a obţinut două victorii", a spus Hizo.

Tehnicianul vasluienilor a afirmat că jucătorii săi sunt bine pregătiţi fizic şi psihic pentru a face faţă şi în campionat, şi în Cupa UEFA. "Singura echipă care mă surprinde plăcut până acum e echipa mea", a comentat el.

Partida FC Vaslui - Gloria Bistriţa, din etapa a III-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici