Hizo: Îmi pun mari speranţe în Cristocea şi Croitoru

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Hizo, a declarat, înaintea meciului de vineri cu formaţia Farul Constanţa, din etapa a XXI-a a Ligii I, că îşi pune mari speranţe în mijlocaşii Vasilică Cristocea şi Marius Croitoru, împrumutaţi până la vară de la Steaua Bucureşti.

15 afișări
Imaginea articolului Hizo: Îmi pun mari speranţe în Cristocea şi Croitoru

Viorel Hizo: Îmi pun mari speranţe în Cristocea şi Croitoru (Sursa Mediafax Foto)

"Îmi pun mari speranţe în Cristocea şi Croitoru, dar să nu-şi închipuie careva că aceşti «copii» vor sparge norii. Le trebuie, mai întâi, timp pentru a se acomoda la diferenţa dintre un club precum este Steaua şi unul ca Ceahlăul. Aveam mare nevoie de aceşti jucători în linia mediană", a spus Hizo.

Jucătorul Florin Maxim este convins că echipa Farul Constanţa nu va pierde la Piatra Neamţ. "Deşi nu am început foarte bine acest miniretur, suntem optimişti înaintea partidei cu Ceahlăul. Sunt convins că nu vom pierde, că vom obţine cel puţin un punct. Cine este Ceahlăul să ne sperie? Dacă vom repeta evoluţia din jocurile amicale atunci gazdele vor avea o mare surpriză. Suntem un grup, semieşecul cu Buzăul ne-a unit şi mai mult şi fiecare este conştient că are de apărat onoarea lui de fotbalist. Farul nu va retrograda în acest sezon pentru că lotul, condiţiile şi valoarea jucătorilor nu îi permit acest lucru", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Maxim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici