Hizo: Meciul cu Gloria Buzău va fi dificil

Tehnicianul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, vineri, că meciul cu Gloria Buzău, programat sâmbătă, în etapa a XXX-a a Ligii I, va fi unul dificil, chiar dacă adversarii ocupă ultimul loc în clasament.

11 afișări
Imaginea articolului Hizo: Meciul cu Gloria Buzău va fi dificil

Hizo: Meciul cu Gloria Buzău va fi dificil (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un meci pe care eu îl consider dificil la Buzău, chiar dacă ei sunt ultimii în campionat. I-am văzut în meciul cu Steaua şi nu sunt o echipă uşor de bătut. Sper să jucăm bine şi să câştigăm. Dacă noi câştigăm şi jucăm bine în continuare, normal că vom ajunge în primele şase echipe la finalul campionatului. Avem de jucat cu Steaua, apoi cu Craiova şi toate jocurile sunt decisive, pentru că în fiecare putem câştiga trei puncte. La fel va fi şi mâine cu Buzăul", a declarat Hizo.

Viorel Hizo a comentat, de asemenea, situaţia unor jucători de la Rapid: "În meciul de la Buzău va reintra Maftei, însă nu-l vom putea folosi pe Perjă, suspendat. Avem o problemă medicală cu Pitbull, iar Mardare este în continuare accidentat. Azi, Cecinha intră în antrenamentul normal şi sperăm să-l poată ducă până la capăt. Nu ştiu dacă îl vom folosi mâine. În rest, sper să reuşesc să trimit cea mai bună echipă în teren".

La antrenamentul din această dimineaţă, Cecinha s-a pregătit normal, fiind urmărit îndeaproape de medicul echipei.

Bozovici nu vrea să accepte dialogul cu clubul

"Bozovici nu vrea să accepte dialogul cu clubul şi nu este bine ceea ce se întâmplă. Mi se pare anormal ca şi Andrade să plece în Brazilia în timpul campionatului. Este un lucru care nu se poate întâmpla la o echipă din primul eşalon. Nu ştiu ce aş putea să discut cu Andrade, iar amenzile nu rezolvă nimic. Sunt jucători care preferă să primească amenzi şi să facă ce vor. Trebueie să găsim mijloace să-i facem să conştientizeze că această atitudine nu este corectă".

Fundaşul Vladimir Bozovici a plecat la jumătate lunii aprilie în Serbia să-şi ducă familia, deoarece existau restanţe mari la chiria apartamentului în care stătea în Bucureşti, însă nu a mai revenit la Rapid. În ceea ce-l priveşte pe Andrade, portarul brazilian a plecat în ţara sa, deoarece soţia a născut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici