Hizo, obligat la plata sumei de 8587 de euro către FC Vaslui

Comisia de Recurs a admis în parte, în şedinţa de joi, memoriul clubului FC Vaslui şi îl obligă pe antrenorul Viorel Hizo, aflat în momentul de faţă sub contract cu FC Rapid, la plata sumei de 8587,79 de euro către gruparea moldoveană, informează site-ul LPF.

13 afișări
Imaginea articolului Hizo, obligat la plata sumei de 8587 de euro către FC Vaslui

Hizo, obligat la plata sumei de 8587 de euro către FC Vaslui (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Viorel Hizo a condus formaţia vasluiană în perioada 10 iunie - 1 noiembrie 2008. Suma de 8587,79 reprezintă ratele plătite de FC Vaslui pentru autoturismul BMW al antrenorului după ce acesta părăsise clubul condus de Adrian Porumboiu. Conform înţelegerii din contract, gruparea moldoveană se obliga să plătească ratele pentru maşină numai pe perioada cât Viorel Hizo se afla la conducerea tehnică a echipei.

Comisia de Recurs a LPF a respins, joi, ca nefondat memoriul atacantului bosniac Stevo Nicolici împotriva fostului său club, Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici