Hizo: Rezultatul este nedrept

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, consideră că rezultatul partidei cu FC Timişoara, scor 1-3, este nedrept, apreciind că formaţia vasluiană a controlat meciul în proporţie de 80 la sută.

13 afișări
Imaginea articolului Hizo: Rezultatul este nedrept

Hizo: Rezultatul este nedrept (Imagine: Mediafax Foto)

"Cine nu a văzut meciul, poate crede că a fost unul simplu pentru FC Timişoara şi că a câştigat lejer. Dar nu a fost deloc aşa, rezultatul este unul nedrept, pentru că a fost un joc pe care l-am controlat 80 la sută", a declarat Viorel Hizo.

Hizo spune că "din păcate nu toţi jucătorii au tras pentru echipă, unii au vrut, dar alţii au fost mai egoişti, au încercat să înscrie ei şi astfel am ratat oportunitatea de a ne desprinde la 2-0. Consider că am jucat mai bine decât adversarul, dar a contat mult faptul că ne-au lipsit patru titulari. Înseamnă mult pentru echipă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici