Holyfield negociază cu Tyson pentru o revanşă a meciului din 1997

Americanul Evander Holyfield, fost campion mondial la categoria grea, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, că negociază cu Mike Tyson pentru organizarea unei revanşe a meciului lor din 1997.

23 afișări
Imaginea articolului Holyfield negociază cu Tyson pentru o revanşă a meciului din 1997

Holyfield negociază cu Tyson pentru o revanşă a meciului din 1997 (Sursa: Mediafax Foto)

"Au fost ceva discuţii între noi", a afirmat Holyfield, care are 45 de ani.

Evander Holyfield a ratat, în octombrie 2007, la Moscova, şansa de a deveni pentru a cincea oară campion mondial la categoria grea, fiind învins la puncte de sportivul rus Sultan Ibragimov.

"Mike i-a cerut lui Jeff Fenech, care l-a antrenat, să mă contacteze în urmă cu câteva luni. Jeff a spus că Mike ar vrea să mă înfrunte din nou, dar avea nevoie de acordul meu. Totul depinde de ce ne poate aduce această revanşă. Dacă voi spune că vreau să îl înfrunt din nou pe Mike Tyson, îmi voi atrage multe critici, pentru că am spus anterior că nu mai vreau să boxez cu el. Pentru un preţ corespunzător, probabil că voi accepta o revanşă", a explicat Holyfield.

La meciul din 1997, Tyson, care în prezent are 41 de ani, a fost descalificat după ce l-a muşcat de ureche pe Holyfield.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici