Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au pierdut finala de la Rotterdam în turneul de dublu

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au pierdut finala de la Rotterdam în turneul de dublu, după ce au cedat cu un dublu 7-6 în faţa lui Jeremy Chardy şi Henri Kontinen. Pentru dublul româno-olandez a fost prima finală după cea jucată la Paris la începutul lunii noiembrie.

87 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au pierdut finala de la Rotterdam în turneul de dublu

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au pierdut finala de la Rotterdam în turneul de dublu

Tecău şi Rojer au avut un debut de sezon sub aşteptări, cu trei înfrângeri, astfel că turneul de la Rotterdam a însemnat prima lor apariţie în 2019 la cel mai înalt nivel. Cu evoluţii destul de singure, ca în vremurile bune, Horia şi Julien au urcat până în finală, unde au mai evoluat în 2014 şi 2015. De altfel, ei au şi câştigat turneul în 2015.

Finala cu Chardy şi Kontinen a fost destul de echilibrată, diferenţa fiind făcută în două tiebreak-uri, cedate la 5 şi la 4. Meciul s-a întins pe durata unei ore şi 40 de minute.

În urma rezultatului din Olanda, Horia Tecău va urca de luni o poziţie în ierarhia ATP, de pe locul 29 pe 28!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici