Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, eliminaţi în optimile de finală la US Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a pierdut, luni, scor 6-3, 7-6(4), meciul disputat cu "dublul" Robert Lindstedt/Ali Qureshi, în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la US Open, dotat cu premii totale în valoare de 21,862,744 de dolari.

497 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, eliminaţi în optimile de finală la US Open

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, eliminaţi în optimile de finală la US Open (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Partida dintre cele două perechi a durat o oră şi 39 de minute. Debutul primului set a fost unul echilibrat, până la scorul de 2-1 în favoarea perechii Lindstedt/Qureshi, care a reuşit break-ul şi s-a desprins. La 5-1 pentru adversari, Tecău şi Rojer au reuşit primul break, dar a fost insuficient. În final, Lindstedt şi Qureshi au câştigat setul, scor 6-3.

Actul secund a fost unul extrem de echilibrat, care a mers până la tiebreak. Niciuna dintre perechi nu şi-a pierdut serviciul până în tiebreak, iar acolo Lindstedt şi Qureshi s-au impus, scor 7-4.

În turul următor, Robert Lindstedt şi Ali Qureshi vor întâlni perechea franceză Nicolas Mahut/Paul-Henry Herbert. Pentru calificarea în sfeturi, Lindstedt şi Qureshi vor încasa un cec în valoare de 75,000 de dolari şi 360 de puncte ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici