Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, eliminaţi în semifinalele turneului de dublu de la Dubai

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au oprit în semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai, fiind învinşi de perechea cap de serie numărul patru, Rajeev Ram / Joe Salisburry cu scorul 7-6(4), 6-3.

80 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, eliminaţi în semifinalele turneului de dublu de la Dubai

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi în semifinalele turneului de dublu de la Dubai

Cuplul româno-olandez, venit după o finală la Rotterdam, nu a reuşit să îşi creeze vreo oportunitate pe retur şi a părăsit întrecerea după o oră şi 19 minute de joc. Americanul şi britanicul au cedat doar 3 puncte în spatele primului serviciu şi patru pe mingea a doua.

Circuitul masculin se îndreaptă spre dubla Indian Wells / Miami, acolo unde, anul trecut, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au oprit în optimi în ambele turnee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici