Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer trec pe PRIMUL LOC în clasamentul de dublu după victoria de la Wimbledon

Horia Tecău devine lider mondial la dublu după victoria de la Wimbledon! El şi partenerul său, Jean - Julien Rojer, vor devansa dublurile Ivan Dodig/Marcelo Melo (4.480 de puncte) şi Mike/Bob Bryan (4.355).

2014 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer trec pe PRIMUL LOC în clasamentul de dublu după victoria de la Wimbledon

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer trec pe PRIMUL LOC în clasamentul de dublu după victoria de la Wimbledon

Trofeul de la Wimbledon îi aduce perechii formate din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer şi prima poziţie în clasamentul mondial de dublu masculin, informează prosport.ro.

Cu un total de 5.050 puncte, adunate în 15 turnee la care au participat, Tecău şi Rojer vor ocupa primul loc în ATP Doubles "Race to London".

ATP dublu Race to London este un clasament care se face în funcţie de cele mai bune 18 rezultate obţinute de o pereche de dublu de-a lungul sezonului, aici fiind incluse turnee de Mare Şlem, cele din ATP World Tour şi Turneul Campionilor.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Wimbledon la dublu, după ce a învins în finală cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici