Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Jonathan Erlich - Colin Fleming, în primul tur la Doha

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, va întâlni cuplul Jonathan Erlich/Colin Fleming (Israel/Marea Britanie), în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare totală de 1.283.855 de dolari.

182 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Jonathan Erlich - Colin Fleming, în primul tur la Doha

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Erlich/Fleming, în primul tur la Doha (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

În cazul în care se vor califica în sferturile de finală, Tecău şi Rojer vor juca împotriva învingătorilor dintre perechea spaniolă Rafael Nadal/Fernando Verdasco şi cuplul Teimuraz Gabaşvili/Albert Ramos-Vinolas (Rusia/Spania).

Rafael Nadal este deţinătorul trofeului de dublu la Doha, impunânduse anul trecut alături de argentinianul Juan Monaco.

Anul trecut, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au început sezonul la Brisbane (Australia), unde au fost eliminaţi în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici